Rocket Lawyer: jouw hulpmiddel voor ieder document

Rocket Lawyer: jouw hulpmiddel voor ieder document

Rocket Lawyer biedt handige hulpmiddelen voor wanneer je verschillende documenten op wilt gaan stellen voor jouw onderneming. Binnen de onderneming krijg je immers met veel zaken te maken, waardoor het goed is om hier ook uitgebreid de tijd voor te nemen. Zo moeten bijvoorbeeld de algemene voorwaarden en de privacyverklaring goed geregeld worden. Daarbij heb je nog veel meer om naar om te kijken. Maar wat kun je allemaal met deze specialist en hoe kan dit jou helpen bij het goed laten verlopen van de bedrijfsvoering? Onderstaande informatie helpt jou hiermee op weg.

Voorwaarden opstellen met Rocket Lawyer

Rocket Lawyer kan jou helpen om verschillende documenten op te stellen voor het bedrijf. Als ondernemer moet je alle rechten en plichten op een goede manier samengesteld hebben, zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Hiermee kun je eventuele risico’s verkleinen en zorg je ervoor dat er ook geen juridische conflicten plaats kunnen vinden. Voornamelijk omtrent de algemene voorwaarden en de privacy kan dit grote gevolgen besparen. Je moet immers ook transparant communiceren hoe jouw bedrijf te werk gaat en waar de betrokkenen zich eventueel aan moeten houden.

Ook voor particulieren verkrijgbaar

Echter is Rocket Lawyer er niet alleen voor bedrijven. Je kunt als particulier namelijk ook hulp krijgen bij verschillende documenten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een voorlopig koopcontract. Als je jouw woning gaat verkopen kun je er met dit contract voor zorgen dat alle afspraken worden vastgelegd. Zowel jij als de eventuele koper kunnen op deze manier alles zwart op wit krijgen. Tevens kun je verschillende brieven terugvinden op de website. Deze brieven kunnen eventuele geschillen oplossen voor jou of in ieder geval beperken. Je gaat merken dat je uiteindelijk minder geld kwijt gaat zijn, doordat je het op een nette manier communiceert.

Met vragen samengesteld voor iedere partij

Alle documenten van Rocket Lawyer kunnen aan de hand van een generator samengesteld worden. Hierdoor sluit alles geheel op jouw wensen aan en is het zowel als particulier als voor een ondernemer mogelijk om de risico’s zo klein mogelijk te houden. Je hoeft jezelf alleen maar een aantal vragen te stellen. Deze vragen gelden als leidraad en kunnen de generator de rest van het werk laten doen. Zorg er daarom voor dat je alles goed voorbereid en aan de slag kunt gaan met het opstellen van de documenten.

Weinig tijd kwijt met Rocket Lawyer

Wanneer je Rocket Lawyer documenten gebruikt, ben je nooit veel tijd kwijt om de verschillende documenten op jouw website of op de post te krijgen. In slechts enkele klikken worden de voorbeelddocumenten voor jou opgesteld en kun je deze eventueel nog in eigen woorden zetten. De communicatie verloopt soepel en de juridische conflicten worden vermeden. Je hebt er alleen maar profijt van als je hiervoor gaat zitten. Voor de moeite hoef je het ook niet te laten en je hebt te allen tijde documenten die rechtsgeldig zijn. Mocht je er toch nog eens doorheen willen kijken met een advocaat, dan is dit ook mogelijk.